Webshop Pink Parents present op Alkmaar Pride!

Webshop Pink Parents present op Alkmaar Pride!

Tegenwoordig bestaan gezinnen in vele vormen. Pink Parents is de eerste webshop in Nederland met geschenken speciaal voor alle ouders, kids en baby’s binnen de LHBTI+ gemeenschap. Kleurrijk, kwalitatief en met een knipoog ;). Dit nieuwe Alkmaarse bedrijf mag natuurlijk niet ontbreken op de Pride in Alkmaar!

Toen Sylvia en Wendy hun dochter Evy verwachtten, viel het ze op dat de meeste kraamkado’s gericht zijn op de heteroseksuele gezinnen. Dat zette ze aan het denken. Waarom waren er bijna geen rompertjes met teksten voor baby’s met twee vaders of twee moeders?

Een uniek concept
Pink Parents is de eerste webshop in Nederland voor gezinnen met twee vaders, twee moeders, transgenderouders, meervoudig ouderschap, non-binaire ouders, ouders die hun kind(eren) genderneutraal opvoeden en alle combinaties die hierboven niet genoemd staan. Eigenlijk dus voor iedereen die zich met de LHBTI+ gemeenschap verbonden voelt. De missie van Pink Parents is dan ook: voor ieder uniek gezin een passend cadeau dat zegt: “Welkom op de wereld, jij mag zijn wie je bent!”

Pride collectie
Het assortiment van Pink Parents bestaat onder andere uit rompertjes en T-shirts met toepasselijke teksten, gender neutrale kado’s en kadootjes met een knipoog zoals de ‘homofiele doek’.

Speciaal voor de Pride is er de Pridecollectie, zodat het hele gezin kleurrijk feest kan vieren. Zorg ervoor dat je je outfit op tijd in huis hebt en neem snel een kijkje op www.PinkParents.nl. Je kunt Pink Parents ook volgen op instagram via @pinkparentshop voor actueel nieuws en acties. En natuurlijk viert Pink Parents Alkmaar Pride met ons mee!