Gestrest of Relaxt!?

Gestrest of Relaxt!?

Doe mee met onderzoek en maak kans op een waardebon van 50 Euro!
De Universiteit van Amsterdam doet onderzoek naar stress en gezondheid onder seksuele minderheidsgroepen. Ben je 16 jaar of ouder, en zie jij jezelf als lesbisch, homoseksueel, of biseksueel, dan hoort de universiteit graag van jou! Meedoen kan ook als je jezelf niet LHB noemt, maar wel LHB-gevoelens hebt. Heb je al eens eerder meegedaan? Dan kun je nu opnieuw meedoen! Vul de vragenlijst in om jouw ervaringen met stress en je gezondheid te delen.
Het onderzoek is volledig anoniem, en je kunt de vragenlijst gemakkelijk online invullen. Met jouw antwoorden draag je bij aan belangrijke kennis over het effect van verschillende soorten stress op de mentale gezondheid, wat heel belangrijk is voor verbetering van de gezondheid van seksuele minderheidsgroepen. Bovendien wordt onder alle deelnemers 10 cadeaubonnen van 50 Euro verloot!
Hieronder vind je de link naar de vragenlijst, die begint met meer informatie over het onderzoek. De vragenlijst is opgesteld volgens de regels van de Ethische Commissie van de Universiteit van Amsterdam. Wij hopen van harte dat je mee wil doen, maar na het lezen van de informatie kun je ook besluiten om niet mee te doen (en krijg je de vragen niet te zien).
Vul de vragenlijst hier in: https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eOKk55NlakRW2FM