Meld je aan als vrijwilliger!

Zonder vrijwilligers geen Alkmaar Pride!

Daarom zijn we op zoek naar mensen die mee willen werken aan dit bijzondere evenement. Zin om deel uit te maken van het Alkmaar Pride Team? Meld je dan aan via het onderstaande formulier! Let wel heel even op: vrijwillig betekent niet vrijblijvend, dus we accepteren ook als je aan komt strompelen met een enorme kater!

Alkmaar Pride vrijwilligers zijn:

– Enthousiast, betrokken en gemotiveerd

– Hebben enorm veel humor!

– Beschikbaar tijdens evenementen rond eind mei

– Minimaal 15 jaar oud (voor sommige onderdelen zijn wij verplicht 18+ vrijwilligers in te zetten)

Alkmaar Pride vrijwilligers krijgen: 

– Een knetter leuk weekend..

– Eten & drinken (afhankelijk van je dienst)

– Vrijwilligersavond

Wat zijn er voor taken?

PR, informatie en gastvrijheid

Je bent communicatief en servicegericht ingesteld. 

Jouw inzet is bedoeld om de bezoekers wegwijs te maken, te adviseren en hen optimaal van de Alkmaar Pride te laten genieten. Je loopt eind mei rond bij verschillende activiteiten of werkt vanuit het organisatie HQ.

Programma-assistentie

Op diverse plekken in de binnenstad vinden tal van activiteiten plaats; optredens op podium op Waagplein, een parade, een pop-upstand etc. De programma assistenten vangen artiesten, organisaties en gasten op, brengen ze naar de juiste plek of contactpersoon, bieden een helpende hand en zoeken oplossingen voor mogelijke knelpunten. Je bent dus gastvrij en oplossingsgericht. Je werkt samen met iemand die de eindverantwoordelijkheid heeft voor dit programma onderdeel.