Boekpresentatie Nadine Swagerman ‘De helft van mij’

Boekpresentatie Nadine Swagerman ‘De helft van mij’


Evenementgegevens


Kom op vrijdag 24 mei naar De Queer Boekenkast voor de boekpresentatie van ‘De helft van mij’, het nieuwste YA boek van Nadine Swagerman in de serie “Jij doet ertoe” van Uitgeverij Kluitman.

‘De helft van mij’ gaat over Sara die samen woont met haar vader en hond Spot in een klein dorp waar nooit iets gebeurt. Als Sara voor school een opdracht krijgt die haar dwingt te kijken naar het verlies van haar moeder en de leegte die zij heeft achtergelaten, wordt haar zorgvuldig opgebouwde alles-gaat-oké-houding volledig overhoop gegooid. Sara komt terecht in een draaikolk van vragen, gemis, verdriet en woede. Ze voelt zich alleen en totaal onbegrepen. Er is één iemand door wie ze zich wel gezien voelt: Jen. Maar wat moet ze met al die verwarrende gevoelens die omhoog komen? ‘De helft van mij’ is een verhaal over ontdekken wie je bent en waar je vandaan komt. Een verhaal over vriendschap, liefde en verlies..

Tijdens de presentatie zal auteur Nadine Swagerman in gesprek gaan over het boek.

Natuurlijk is er na afloop gelegenheid om het boek te laten signeren door Nadine tijdens een meet & greet.

‘Jij doet ertoe’ is een nieuwe serie boeken van Kluitman met inclusieve verhalen van Nederlandse bodem. Inclusiviteit staat centraal in deze serie, met aandacht voor onder andere lhbtiqa+ thema’s. De Queer Boekenkast is dan ook trots om de aftrap van deze serie te mogen hosten.

Het maximale aantal bezoekers is 30, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plaats.

Kun jij er niet bij zijn, maar wil je toch een exclusief gesigneerd exemplaar bemachtigen? Je kunt die hier pre-orderen!

We hopen je te zien op 24 mei

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.