Regenboogpeiling Noord-Holland-Noord

Regenboogpeiling Noord-Holland-Noord

Identificeer jij jezelf als LHBTI+ persoon en woon je in Noord-Holland-Noord? Heb jij onze Regenboogpeiling NHN al ingevuld? Veel mensen hebben al meegedaan, maar voor een goed beeld hebben we meer reacties nodig. Dus help mee en vul de vragenlijst in op www.regenboogpeilingNHN.nl. Het kost 10-15 minuten van je tijd, maar jij vindt het toch ook belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij/zij/hen is?! Je kunt ons ook enorm helpen door dit bericht te delen en te liken.


Vind jij het ook belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij/zij/hen is? Help mee aan de acceptatie van LHBTI+ personen in Noord-Holland-Noord door de Regenboogpeiling NHN te promoten! Deel en like dit bericht zodat zoveel mogelijk mensen van het onderzoek af weten. Identificeer jij jezelf als LHBTI+ persoon en woon je in NHN? Vul dan de vragenlijst in via www.regenboogpeilingNHN.nl. Meedoen kost 10-15 minuten van je tijd.


Identificeer jij jezelf als LHBTI+ persoon en woon je in Noord-Holland-Noord? Laat dan van je horen en doe mee aan de Regenboogpeiling! Hoe? Door een vragenlijst in te vullen over jouw welzijn en ervaringen op www.regenboogpeilingNHN.nl. De resultaten helpen gemeenten en andere organisaties bij een juiste inzet van steun voor het onderwerp, bijv. in het onderwijs, sport of de zorg.

Meedoen kost 10-15 minuten van je tijd. Je kunt ons ook enorm helpen door dit bericht te delen en te liken.