Lieve allemaal,

Lieve allemaal,

Wat hebben we weer een enerverend jaar achter de rug. Een jaar waarin onze vrijheid werd beperkt, maar waar mensen elkaar ook weer hebben gevonden. Vele inspirerende initiatieven hebben evengoed plaats gevonden. Een mooi voorbeeld hiervan is natuurlijk de onthulling van onze prachtige regenboogbank aan de Bierkade ter hoogte van het IJkgebouw. Met dank aan de gemeente Alkmaar en het bestuur van COC-NH.

Ik hoop dat jullie en jullie naasten het afgelopen jaar gezond door zijn gekomen en dat wens ik jullie ook voor het komende jaar. 2022 een nieuw jaar met nieuwe kansen en nieuwe mooie initiatieven.

Wij zijn blij om te kunnen mededelen dat Patricia Vermeij zich bereid heeft getoond aan te sluiten bij het bestuur van de Alkmaar Pride. Zij zal diverse taken oppakken, zoals het up-to-date houden van onze website en socials. Als je zin hebt ook een steentje bij te dragen aan de organisatie van de Alkmaar Pride, in welke vorm dan ook, voel je vrij het contactformulier op onze site in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hopelijk kan in 2022 de Pride inclusief grachtenparade en feest op het Waagplein wel weer door gaan. Medio februari zal het bestuur daar een definitieve beslissing in nemen. Wat wel zeker is, is dat we werk gaan maken van de omliggende activiteiten, zoals de Roze Films, het tennis toernooi, wandeling enzovoort en onder andere de samenwerking met Pride en Sports uit Amsterdam. Voor de organisatie hiervan hebben wij ook de samenwerking gezocht met COC NHN. Alle activiteiten zullen natuurlijk plaatsvinden binnen de richtlijnen van het RIVM.

Tot slot wens ik jullie allemaal een spetterend 2022, waarin er weer ruimte is voor ontmoeting en activiteiten om samen te zijn.

Blijf gezond stay safe.

Het bestuur Stichting Alkmaar Pride

Adrie, Richard en Patricia