Inschrijving grachtenparade

De grachtenparade vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 mei 2023. Deelname aan de grachtenparade is alleen mogelijk door middel van aanmelding bij de organisatie van Alkmaar Pride. Deelnemers die zich aanmelden met een boot krijgen direct een inschrijfnummer toegewezen.

Aanmelden zonder boot is niet mogelijk!

Indien u niet over een boot beschikt kunt u terecht bij diverse bootverhuurders. Zie onderstaande links:

Alkmaarse bootjes verhuur: www.alkmaarsebootjesverhuur.nl
De Kraak: www.dekraak.nl
Buiten met Buiter: www.buitenmetbuiter.nl
Go with the Flo’ot: www.bootjesverhuurbergen.nl

De deelnemende boten worden genummerd, en alleen genummerde boten worden toegelaten voor deelname aan de parade. Toezicht op naleving hiervan zal zowel door de organisatie geschieden, alsmede door de waterpolitie. Wij verzoeken u vriendelijk om de afmeting van de boot en het aantal deelnemers hieronder te vermelden. Dit in verband met de maximale toegestane afmetingen, zijnde 15 meter lang, 2,5 meter breed en 0,7 meter hoog vanaf de waterlijn met een maximaal aantal personen van 30 mensen bij deze afmeting.

Schippers meeting 

De briefing voor schippers en deelnemers zal enkele weken voor aanvang van de grachtenparade plaatsvinden. De locatie en het tijdstip wordt nader bekend gemaakt. U wordt geacht aanwezig te zijn bij de schippersmeeting. U ontvangt de bootnummers (officieel deelnamebewijs), veiligheidsinstructies, informatie over de vaarroute, etc. Bij de briefing dient de schipper en één deelnemer aanwezig te zijn.

Inschrijfformulier