Luna Lunettes’ Variété presenteert: “De muzikale Salon” met DirQ

Luna Lunettes’ Variété presenteert: “De muzikale Salon” met DirQ

“De muzikale Salon” is de muzikale cabareteske gelegenheid van ludieke salonnière Luna Lunettes met muziek, theater, interview, voordracht, spel én humor. Luna Lunettes heeft muzikaal multi talent DirQ uitgenodigd, zij dagen elkaar én u uit tot mee zingen, – spelen en misschien zelfs een dansje…. “De muzikale Salon” is verrassend, een tikje ondeugend, met ‘n lach en ‘n traan en met liedjes van heinde en verre. Hier gaan vermaak en een kritische noot hand in hand samen. DirQ zingt en speelt zorgvuldig gekozen bekende en onbekende Nederlandse nummers.
Luna vertelt verhalen en draagt voor uit bundels die er toe doen. Beiden improviseren erop los en misschien weten zij u te verleiden tot het betreden van “ het podium”. Want iederéén is welkom én bijzonder.

Over DirQ:
DirQ, hij werd in 1975 uit de Friese klei getrokken, speelt al sinds zijn 5e toetsen, en studeerde in 2002 af op het Groningse Conservatorium als Componist/producer/studio-technicus. Hij zingt en speel piano en orgel. Hij begeleidt zichzelf en ook andere artiesten. Daarnaast schrijft, componeert en produceert hij, voor zichzelf en op verzoek. Dirk Metzlar-Rudolf, alias DirQ, is een knuffelbeer met een voorliefde voor melancholisch cabaret, chansons, en luisterliedjes. Maar pas op: stille wateren hebben diepe gronden; het venijn zit m in de staart…. En soms verrast hij jong en oud bijvoorbeeld met “dance-music”, waarmee zelfs de nationale tv werd gehaald!

Over Luna Lunettes:
Luna Lunettes geeft mensen een podium en aandacht. Zij speelt met rolpatronen en etiquette en verrast als theatrale ceremoniemeester haar artiesten en publiek. Haar stijl: persoonlijk, verbindend, out of the box en liefdevol. De vrouw achter Luna Lunettes is Carolien Steenkamp-Faaij, zij is het jongensmeisje op de basisschool dat opkwam voor de gepeste kinderen, de sociaal cultureel werkster die ook haar team aan het denken zette, de schooljuf die verhalen voordragend lesstof behandelt, de theatermaakster die on- en back stage het applaus graag deelt. Willkommen, bienvenue, welcome!!

www.lunalunettes.com

Post a Comment