Livestream – Love Always Wins!

Livestream – Love Always Wins!

Alkmaar Pride organiseert dit jaar een livestream op 29 mei 2021. De livestream wordt georganiseerd in samenwerking met Podium Victorie. Het thema: Love Always Wins! Er staat een gevarieerd programma op de planning, voor jong en oud met een hoog LHBTIQ+ gehalte.

 

De gastpresentatoren zijn Maurits Hazeleger en Henny Huisman. Er staan diverse optredens op het programma van onder andere Danny Froger, Emma la Croix, Mart Hoogkamer, Tom Haver en Astrid Nijgh. DJ Jordy, Odin en Niels stelen de show met lekkere beats en dance hits.

 

Naast diverse optredens en festiviteiten wordt er een talkshow georganiseerd. De talkshow gaat over het verleden, heden en toekomst van COC Noord-Holland Noord. De belangenvereniging voor de LHBTIQ+ gemeenschap bestaat dit jaar 40 jaar. Bij de talkshow zijn o.a. diverse mensen aanwezig die zich actief inzetten of hebben ingezet voor COC Noord-Holland Noord. Ook is er aandacht voor de Roze Loper in de zorg.

 

De digitale inloop is vanaf 17.15 uur via Twitch: Twitch.tv/podiumvictorie en www.alkmaarpride.nl. Om 17.30 uur begint de livestream met golden oldies gedraaid door DJ Jordy om alvast in de stemming te komen en vervolgens om 17.45 uur opent voorzitter Adrie Rotteveel samen met wethouder Paul Verbruggen de livestream. De avond start met een talkshow met daaropvolgend een gevarieerd programma. Meld je alvast aan voor het Twitch kanaal van Podium Victorie.

 

Tijdens de livestream bestaat de mogelijkheid om te chatten en om met elkaar verbonden te zijn. Onder alle deelnemers in de chat worden een aantal unieke prijzen verloot, waaronder een duo-ticket voor deelname op de boot tijdens de grachtenparade 2022, waarbij we hopen dat deze volgend jaar weer door kan gaan.

17:30 uur Golden Oldies DJ Jordy en begin livestream door Henny Huisman en Maurits Hazeleger

17.45 uur Opening met Adrie Rotteveel en Wethouder Paul Verbruggen

17.55 uur Talkshow COC NHN

18.50 uur DJ Odin en DJ Niels

19.15 uur Danny Froger

19.40 uur DJ Jordy

20.00 uur Tom Haver

20.12 uur Emma la Croix 

20.30 uur Astrid Nijgh 

21.30 uur Mart Hoogkamer