Inschrijving grachtenparade 2020

De grachtenparade vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 mei 2020. Deelname aan de grachtenparade is alleen mogelijk door middel van aanmelding bij de organisatie van Alkmaar Pride. Deelnemers die zich aanmelden met een boot krijgen direct een inschrijfnummer toegewezen.

Aanmelden zonder boot is niet mogelijk!

Indien u niet over een boot beschikt kunt u terecht bij diverse bootverhuurders. Zie onderstaande links:

Alkmaarse bootjes verhuur: 

www.alkmaarsebootjesverhuur.nl
De Kraak: 

www.dekraak.nl
Buiten met Buiter: 

www.buitenmetbuiter.nl
Go with the Flo’ot: 

www.bootjesverhuurbergen.nl

De deelnemende boten worden genummerd, en alleen genummerde boten worden toegelaten voor deelname aan de parade. Toezicht op naleving hiervan zal zowel door de organisatie geschieden, alsmede door de waterpolitie. Wij verzoeken u vriendelijk om de afmeting van de boot en het aantal deelnemers hieronder te vermelden. Dit in verband met de maximale toegestane afmetingen, zijnde 15 meter lang, 2,5 meter breed en 0,7 meter hoog vanaf de waterlijn met een maximaal aantal personen van 30 mensen bij deze afmeting.

Schippers meeting 15 mei 2020

De jaarlijkse briefing voor schippers en deelnemers vindt plaats op vrijdag 15 mei 2020 om 20.00 uur bij De Waterkant in het Bootenhuys, Kanaaldijk 301, Alkmaar (oude pand van Rijkswaterstaat). Noteer deze datum alvast in uw agenda! U wordt geacht hierbij aanwezig te zijn. U ontvangt de bootnummers (officieel deelnamebewijs), veiligheidsinstructies, informatie over de vaarroute, etc. Bij de briefing dient de schipper en één deelnemer aanwezig te zijn.

 

Inschrijfformulier