Voorstelling Huize Klivia – Luna Lunettes

Voorstelling Huize Klivia – Luna Lunettes


Evenementgegevens


Bewoners en personeel van Huize Klivia maken zich zorgen om Lorre. Lorre is de papegaai, een paradijsvogel met alle kleuren van de regenboog en altijd vrolijk. Maar nu niet. Waarom verliest hij zijn weelderige veren? En waarom verstopt hij zich zo stilletjes in zijn kooi? Zuster Klivia en muziektherapeut Dirk halen dokter Don erbij. Krijgen zij het samen met u voor elkaar…. komt Lorre weer uit de kooi? En komt de goede stemming er weer in?

In de muzikale voorstelling “Huize Klivia” brengen verteller Luna Lunettes en het muzikale duo De Poppers een verhaal en liedjes die gebaseerd zijn op de razend populaire tv serie “Ja Zuster, Nee Zuster” uit 1966-1968 van Annie MG Schmidt en Harrie Bannink. “Laten we allemaal doen wat we willen, zonder te schreeuwen en zonder te gillen…”  Een theatraal feestje met een goed verhaal, gekke liedjes, grappige spelletjes en misschien een dansje!

Bewoners van Westerhout, mantelzorgers en belanghebbende zijn van harte welkom in Westerhout om deze voorstelling bij te komen wonen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

%d bloggers liken dit: