LBHTI-film – Miguel’s War (2021) ism IQMF

LBHTI-film – Miguel’s War (2021) ism IQMF


Evenementgegevens


Miguel’s War (2021) van Eliane Raheb. Dit is een samenwerking met IQMF, het International Queer & Migrant Film Festival. 

Deze film vertonen we in samenwerking met IQMF, het International Queer & Migrant Film Festival. Een gelaagd portret van een homoseksuele man die na 37 jaar de confrontatie aangaat met de geesten uit zijn verleden en verborgen verlangens, onbeantwoorde liefde en kwellende schuldgevoelens onderzoekt.

Miguel werd in 1963 geboren als zoon van een conservatieve, katholieke Libanese vader en een autoritaire moeder uit een rijke Syrische familie. Tal van conflicten over zijn nationale, religieuze en seksuele identiteit dwongen hem als jonge twintiger naar Spanje te vluchten. In Madrid na Franco, waar hij een openlijk homoseksueel bestaan leidde, leek zijn leven op één lange Almodóvariaanse orgie, vol overdaad en seksuele taboedoorbrekendheid. Dit werd eerst gevolgd door een ineenstorting en toen een nieuw begin. Nadat hij 37 jaar geleden vluchtte voor oorlog en onderdrukking, keert Miguel terug naar Libanon.

KAARTEN

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

%d bloggers liken dit: