Alkmaar Shopping Night

Alkmaar Shopping Night


Evenementgegevens


Kom ook naar de Alkmaarse binnenstad en geniet mee van Alkmaar Shopping Night!

De winkeliers van de binnenstad zetten hun beste beentje voor om je gastvrij te verwelkomen. Met muziek, met acties, met smakelijke hapjes; er is voor iedereen iets te beleven. Dit jaar is het thema Van Gogh & Friends, vanwege een grote tentoonstelling in het Stedelijk Museum.

Je vindt in de binnenstad acht catwalks waar modeshows te zien zijn; één om 14:30 uur en eentje om 20:30 uur. De modellen lopen van catwalk naar catwalk en je kunt ze dus door de hele binnenstad tegenkomen. Natuurlijk is de binnenstad vrolijk versierd en klinkt er gezellige muziek.

Bijzonder is ook het sportevenement dat Alkmaar Pride organiseert op het Bolwerk. Zij lopen als Pride Walk mét alle sporters om 13:30 uur vanaf het Stadhuis naar het Bolwerk, waar het de hele middag sportief aan toe gaat.

Let tijdens Shopping Night en de week erna ook goed op de etalages in de binnenstad. Veel winkels hebben hun etalage versierd en sommigen doen zelfs mee met een etalagewedstrijd. Jij kunt ook stemmen! Zie je een QR-code op een etalage? Dan doet die winkel mee met de wedstrijd. Scan de code en stem op jouw favoriet. Zaterdagmiddag 27 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Programma zaterdag 20 mei

10.00 – 22.00 uur             Zaterdag de hele dag en avond gezelligheid en acties op straat en in de winkels!
13:30 uur                            Pride Walk met sporters vanaf het Stadhuis
14.30 uur                            Modeshows op acht podia in de binnenstad
20.30 uur                            Modeshows op acht podia in de binnenstad

Kijk voor het complete en actuele programma op de site www.alkmaarshopping.nl en volg ons op Facebook https://www.facebook.com/AlkmaarShopping

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

%d