Alkmaar Pride 28 mei 2022 (Save the date!!)

Alkmaar Pride 28 mei 2022 (Save the date!!)

Ondanks alle nare berichten zijn de vrijwilligers van de Alkmaar Pride alweer druk bezig het programma op te zetten voor 2022.

Wij zijn ons ervan bewust dat deze tijd voor een heleboel mensen ongelooflijk moeilijk is en ook nog wel een tijd zal zijn. Toch willen wij op deze manier laten weten dat de organisatie niet stilzit en druk bezig is met de voorbereidingen. Daarom hebben wij besloten om de inschrijving voor de Grachtenparade open te zetten vanaf 31 december 2021. Zorg dat je er bij bent!

De Alkmaar Pride van 2022 zal plaatsvinden in de vorm van een Roze Week van zaterdag 21 tot en met zondag 29 mei 2022. De activiteiten organiseren wij samen met COC Noord-Holland Noord. Dit zal variëren van een karaoke-avond tot een Kunstroute en diverse maatschappelijke bijeenkomsten. Het volledige programma zal de komende maanden worden uitgewerkt.

Natuurlijk, hopelijk, als afsluiting de bontgekleurde stoet boten tijdens de grachtenparade op 28 mei 2022 met aansluitend een feest op het Waagplein.

Voor nieuws en andere activiteiten, check onze volledig vernieuwde website: www.alkmaarpride.nl